Slechts 4 km van Yangshuo ligt de Outside Inn, een gastvrij pension met een uniek karakter, bestaande uit een aantal traditionele boeren huizen omgebouwd tot comfortable kamers. De huizen zijn gebouwd  met lemen 'Adobe' stenen die zorgen voor de typische gele kleur. De muren zijn zo'n 40 cm dik wat ervoor zorgt dat het 's zomers relatief koel is binnen en 's winters warm.

 

Vlakbij deze traditionele Chinese huizen ligt ons nieuwe gebouw met modernere kamers. Hier hebben we 3 zeer ruime familie suites en 3 kamers met een prachtig uitzicht op de velden en karst bergen. Het unieke karakter van Outside Inn is allereerst de ligging, middenin het beroemde sprookjeslandschap van het karstgebergte, het echte traditionele China dat al eeuwen vele schilders en dichters heeft geinspireerd. Daarbij zijn onze kamers zeer sfeervol en comfortabel ingericht en staat ons team garant voor een uitstekende en persoonlijke sevice. Het echte Chinese landschap ligt aan onze voeten.

 

U bent van harte welkom bij ons om te genieten van de prachtige omgeving of om tot rust te komen in onze tuin tijdens een heerlijke Chinese of westerse maaltijd in ons restaurant.

 

 

Wij worden aanbevolen door Lonely Planet en hebben Tripadvisor's Traveler's Choice Award 2012, 2013, 2014 and 2015 ontvangen voor beste Inns in China!  

We hopen u te ontmoeten in de  Outside Inn.

Lokatie

 

Outside Inn is gelegen aan de rand van een dorpje, omringd door karst bergen temidden van weelderig groen. Heerlijk rustig middenin de natuur van het traditionele Chinese platteland

Faciliteiten

 

terras in heerlijk groene tuin - thee huis - wifi - tafeltennis - pool biljard - aktiviteiten informatie - boeken - fietsverhuur - bordspellen

Restaurant

 

Openingstijden:

7:30 - 14:00 en 16:30 - 21:00

 

Drankjes en snacks worden de hele dag geserveerd tot 23:00

 

Voor families

 

Yangshuo Outside Inn is een perfecte plek voor families. Ons terrein aan de voet van de karst bergen is ideaal voor kinderen die hier geweldig buiten kunnen spelen.

Ons team

 

Ons gastvrije personeel komt allemaal uit de directe omgeving en heeft veel ervaring om u een fantastische ervaring te geven.

Geschiedenis

 

Outside Inn bestaat uit negen traditionele "adobe" boeren huizen aan de rand van het plattelandsdorpje Chaolong.